Als je gebruik maakt van verschillende apps om te communiceren, kun je met Beeper deze communicatiekanalen met elkaar integreren, zodat je je berichtenstroom kunt afhandelen vanuit één centrale omgeving.

Dennis Gandasoebrata

beeper

Grote kans dat je gebruikmaakt van verschillende apps om te communiceren, bijvoorbeeld Telegram en WhatsApp. Met Beeper kun je de verschillende communicatiekanalen met elkaar integreren, zodat je je berichtenstroom kunt afhandelen vanuit één centrale omgeving. Voorheen hanteerden de gebruikers een wachtlijst voor het gebruik van de app, maar daarvan is men onlangs afgestapt. Je kunt er nu dus meteen mee aan de slag.

Het platform ondersteunt op het moment van schrijven 14 chatnetwerken. De bekende namen zitten hiertussen, zoals WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, Signal en Instagram. Je kunt de app gebruiken op iPhone, iPad en Android, maar de functies zijn ook beschikbaar via een desktopversie. Die is voor Windows-, Apple- en Linux-systemen beschikbaar.

De basisversie van de app is gratis: deze bevat overigens het grootste deel van de functies die je nodig hebt. Er is ook een betaalde variant. Deze biedt onder meer de mogelijkheid om meerdere accounts per berichtendienst te koppelen.

De gebruikersomgeving heeft een eenvoudige opbouw. Links vind je de verschillende accounts die je hebt gekoppeld. Bij een nieuw bericht maakt het pictogram dit duidelijk, zodat je snel naar het bericht kunt schakelen. Soms is het onhandig om specifieke informatie terug te vinden. In antwoord hierop biedt Beeper een universele zoekfunctie aan, waarmee je in één keer alle netwerken doorzoekt. Contactpersonen met wie je regelmatig communiceert, kun je via een favorietenfunctie een hogere prioriteit toekennen.

 

Product: Beeper (www.beeper.com)

4 sterren

Prijs: gratis  (bevat in-app aankopen)
Systeemeisen: Android 8.0+, iOS 16.1+
Taal: Engels