De app Offline Games komt op afgelegen plekken goed van pas.:eenvoudige spelletjes die je tussen de bedrijven door offline kunt spelen.

Maikel DIjkhuizen

Offline Games No Wifi Games 2Wie een mooie reis maakt, heeft wellicht niet overal wifi of een mobiele netwerkverbinding. De app Offline Games komt op afgelegen plekken goed van pas. Het betreffen stuk voor stuk eenvoudige spelletjes die je tussen de bedrijven door kunt spelen. Het zijn er meer dan 25! Bovendien voegt de ontwikkelaar regelmatig nieuwe titels toe.

Beslis in het speels vormgegeven menu wat je wilt spelen. Ga je voor een potje Hartenjagen, Patience, Sudoku, Vier op een rij, Snake, Schaken of Galgje? Als je een keuze hebt gemaakt, selecteer je een moeilijkheidsgraad. Leuk is dat je veel spelletjes tegen iemand anders kunt spelen, zoals Zeeslag, Tafeltennis en Dammen. Je gebruikt in dat geval hetzelfde scherm. Daarnaast speel je net zo makkelijk tegen een computergestuurde tegenstander.

Bij iedere game verschijnt er in het introductievenster een Engelstalige uitleg. Gelukkig spreekt de werking over het algemeen voor zich.

 

 

Offline Games - No Wifi Games
(https://play.google.com, https://apps.apple.com)

 

5 sterren

PCA sterren 5 336 


Prijs: gratis
Systeemeisen: Android 5.1+, iOS 12.0+
Taal: Engels