Vind alle verborgen voorwerpen door over de interactieve kaarten te bewegen en zoektochten te voltooien om nieuwe kleurrijke locaties te ontgrendelen.

Maikel DIjkhuizen

Found It Hidden Object Game 2

Deze app is eigenlijk één groot digitaal zoekboek. Wie dit spel opent, komt meteen in een vrolijke virtuele wereld terecht.
Onderaan bevindt zich een rij met gezochte voorwerpen. Het zijn er in totaal veertig! Dat kan werkelijk van alles zijn, zoals een banaan, gieter of bloem. Zie je iets? Tik het object dan aan op de plattegrond. Het is nogal frustrerend wanneer je dat ene item nergens kunt vinden. Gelukkig vraag je met behulp van het lampje om een hint.

Maak het jezelf makkelijker door Found It! Hidden Object Game op een ruim scherm te spelen, zoals een tablet of grote smartphone. Je kunt op de plattegrond inzoomen, zodat de vermiste objecten groter in beeld verschijnen.

Een minpunt is dat er geregeld commerciële filmpjes opduiken. Bovendien staat er permanent een reclamebanner in beeld. Vind je dit spel leuk, dan loont het de moeite om deze advertenties af te kopen. Op een iPhone of iPad kost dat eenmalig 9,99 euro.

 

 

Found It! Hidden Object Game
(https://play.google.com, https://apps.apple.com)

 

3 en half sterren


 


Prijs: gratis
Systeemeisen: Android 7.0+, iOS 13.0+
Taal: Engels