Abord helpt je bij het ordenen van je gedachten en zet daarvoor AI-functionaliteit in.

Dennis Gandasoebrata

aboard 2

Kunstmatige intelligentie (AI) komt steeds vaker terug in apps en nieuwe programma’s. Aboard is hiervan een goed voorbeeld. Deze app helpt je bij het ordenen van je gedachten en zet daarvoor AI-functionaliteit in. Je werkt op basis van boards: een centrale plek waarin je bij elkaar horende informatie plaatst. Bijvoorbeeld een overzicht van interessante links of notities. Die boards kun je delen met anderen en samen uitbouwen.

Om het bord verder uit te bouwen, kun je de hulp van AI inzetten. Zo wordt de inhoud op een logische manier ingedeeld en kun je hulp krijgen bij het ordenen van de informatie. Werk je bijvoorbeeld aan een plan dat uit meerdere stappen bestaat, dan helpt Aboard je met het opzetten van de stappen of het maken van een workflow. Het is merkbaar dat de makers zich vooral richten op zakelijke gebruikers, maar dat maakt de app niet minder interessant voor persoonlijk gebruik.

Er is een kosteloze versie van Aboard beschikbaar, waarmee je maximaal 10 verschillende boards kunt opzetten. Elk board mag maximaal 100 informatiekaartjes bevatten en kan in totaal door 3 personen worden onderhouden. Wil je meer, dan zijn er uiteraard betaalde versies beschikbaar. Deze geven onder meer een ongelimiteerd aantal informatiekaartjes per bord en stellen je in staat om met 10 personen aan een board samen te werken.

 

Product: Aboard (www.aboard.com)

 

3 en half sterren

Prijs: gratis
Systeemeisen: webgebaseerd

Taal: Engels