De Samsung Galaxy S24 Ultra verzorgt deels het beeld van de openingsceremonie van de Olympische Spelen op de Seine in Parijs en tijdens de Olympische zeilwedstrijden. Zo worden liefst 200 Samsung Galaxy S24 Ultra smartphones bij de openingsceremonie in Parijs ingezet.

200 Galaxy S24 Ultra-smartphones bij openingsceremonie
De openingsceremonie van de Olympische Spelen zal dit jaar voor het eerst buiten een stadion plaatsvinden. De 10.500 deelnemende atleten van Parijs 2024 varen over de Seine in speciale boten. De parade vertrekt vanaf de Austerlitz-brug en volgt een route van zes kilometer door het centrum van Parijs, langs een aantal officiële locaties van de Olympische Spelen. De grote finale van de ceremonie zal plaatsvinden in het Trocadéro.
Om sportliefhebbers dichter bij hun favoriete atleten te brengen, bevestigt Samsung meer dan 200 Galaxy S24 Ultra-smartphones aan de boeg en de zijkanten van de 85 vaartuigen in de openingsceremonie. De HDR-beelden die de toestellen vastleggen, worden gestreamd via een privé 5G-netwerk.

Galaxy S24 Ultra ook bij zeilwedstrijden
Samsung zet dezelfde technologie in bij de zeilwedstrijden in Marseille. De Galaxy S24 Ultra wordt op elke wedstrijdboot bevestigd, waardoor zeilfans de race van dichtbij kunnen meebeleven, vlak naas hun favoriete zeilers. Hierbij wordt rekening gehouden met verschillende water- en weersomstandigheden, zoals harde wind, hoge golven, of extreem heet en zonnig weer. Samsung en zijn partners gaan deze uitdagingen aan met de optische beeldstabilisatie (OIS) van de Galaxy S24 Ultra, extra zendvermogen en relaistorens op de volgboot.
Binnenkort worden er meer details onthuld over hoe Samsung sportliefhebbers en atleten bij elkaar gaat brengen.

Samsung Galaxy S24 Ultra OS Parijs Eiffeltoren