OnePlus maakte onlangs bekend dat de OnePlus Nord CE4 Lite 5G op 24 juni 2024 wordt gelanceerd. De specificaties lijken dik in orde, maar wat wordt de (budget)prijs?

De OnePlus Nord CE4 Lite 5G moet gebruikers de snelle en soepele ervaring bieden van de topmodellen van OnePlus, maar dan tegen een betaalbare prijs. Zo beschikt de OnePlus Nord CE4 Lite 5G over een reeks functies die samen zorgen voor een uitstekende batterijduur, een mooie kijkervaring, opvallend snel opladen, verschillende fotografiemogelijkheden en meer.

OnePlus Nord CE4 Lite 5G specs
Het ‘Never Settle’-motto van OnePlus volgend beschikt de OnePlus Nord CE4 Lite 5G over specificaties van vlaggenschipniveau. Het toestel is voorzien van een 5110mAh-batterij die snel opgeladen kan worden door middel van de 80W SUPERVOOC-oplaadfunctie. Verder is de smartphone uitgerust met een heel helder 2100nits AMOLED-scherm, inclusief een verversingssnelheid van 120 Hz. Verder beschikt de OnePlus Nord CE4 Lite 5G over de Aqua Touch-functionaliteit, 5W omgekeerd opladen en meer. Hiermee krijgen budgetbewuste gebruikers dezelfde mooie prestaties die voorheen exclusief waren voor high-end modellen.

Prijs en beschikbaarheid
Volgens OnePlus-president Kinder Liu heeft “de OnePlus Nord CE4 Lite 5G alles in zich om een revolutie in de budgetsmartphonemarkt teweeg te brengen”. Maar helaas is er nog geen prijs bekend, One Plus houdt het spannend en wil dat je de virtuele presentatie op 24 juni 15:30 uur bekijkt of hun website bezoekt voor de nieuwste updates.

OnePlus