ACT komt met twee nieuwe docking stations die je Windows-laptop of MacBook verandert in een compleet werkstation door het aansluiten van één usb-c-kabel. Lees hier meer over de ACT AC7150 en AC 7160 docking stations.

Het AC7150 USB-C Docking Station verandert je Windows-laptop of MacBook in een compleet werkstation door het aansluiten van één usb-c-kabel. Sluit tot twee extra 4K-schermen aan voor een uitgebreide beeldschermweergave op zowel Windows- als Apple-laptops dankzij de ingebouwde DisplayLink-technologie. Het docking station is uitgerust met een Gigabit LAN-poort, 2 usb-c-poorten, 4 usb-a-poorten, een headsetaansluiting en een uitsparing voor een beveiligingsslot. Sluit de usb-c-lader van de laptop aan op de Power Delivery passthrough-poort op het docking station om de laptop te laden. Het ACT USB-C Docking Station voldoet aan alle voorwaarden van het DisplayLink Certified Logo Program. De AC7150 is een compact docking station met een vaste usb-c-kabel van 1 meter, geschikt voor een vaste werkplek en om mee te nemen. De twee extra 4K-monitoren en het beeldscherm van je laptop breiden je werkruimte uit tot een totaal van drie beeldschermen voor een optimale productiviteit.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

ACT AC7150 voor en achterkant online 1

 

De ACT AC7150

AC7160 usb-c docking station 4K

Het AC7160 4K Docking Station verandert je Windows-laptop of MacBook in een compleet werkstation door het aansluiten van één usb-c-kabel. Sluit tot twee extra 4K-schermen aan voor een uitgebreide beeldschermweergave op zowel Windows- als Apple-laptops dankzij de ingebouwde DisplayLink-technologie. Het docking station is uitgerust met een Gigabit LAN-poort, 1 usb-c-poort (10 Gbps / 20 watt snel laden), 4 usb-a-poorten (5 Gbps), een microfoon- en hoofdtelefoonpoort. Het docking station wordt geleverd met een 135watt poweradapter. Deze adapter voorziet het docking station van stroom en levert ook tot 96 watt om de aangesloten laptop op te laden. Het ACT USB-C Docking Station voldoet aan alle voorwaarden van het DisplayLink Certified Logo Program. De twee extra 4K-monitoren en het beeldscherm van je laptop breiden je werkruimte uit tot een totaal van drie beeldschermen voor een optimale productiviteit.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

ACT AC7160 swiper online 1

Prijs en beschikbaarheid

De adviesprijs van de AC7150 is € 140,50 en de adviesprijs van de AC7160 is € 207,50. Beide docking stations zijn nu beschikbaar.