Voetbalfans die zich verheugen op de nieuwste versie van EA SPORTS FC 25, kunnen ook in De Kuip gaan spelen. Lees en zie hier meer over het debuut en de magie van De Kuip vanaf 27 september in EA SPORTS FC 25.

EA SPORTS en Feyenoord Rotterdam hebben bekendgemaakt dat De Kuip voor de allereerste keer is opgenomen in EA SPORTS FC. Het iconische stadion opende in 1937 zijn deuren voor het grote publiek en is de thuisbasis van de Rotterdamse voetbalclub. Bovendien vormt De Kuip ook het decor van de bekerfinale én het ontvangt regelmatig fans van het nationale elftal als Oranje in actie komt.

Qucee en Quilindschy
Voor de onthulling heeft EA SPORTS samengewerkt met YouTube-persoonlijkheid en Feyenoord-supporter Qucee en Feyenoord-linksback Quilindschy Hartman, voor wie deze aankondiging letterlijk op het lijf is geschreven. Bekijk hier de video waarin ze het tegen elkaar opnemen in een kolkende, virtuele Kuip.

Prijs en beschikbaarheid
EA SPORTS FC 25 is vanaf 27 september verkrijgbaar voor PlayStation5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Early Access gaat op 20 september van start en is voor iedereen toegankelijk die de Ultimate Edition aanschaft. Momenteel zijn er nog geen prijzen bekend.

Ga voor meer informatie over EA SPORTS FC 25 naar easports.com/fc25

EA FC 25 Feyenoord De Kuip