Op de IFA in Berlijn kondigde Acer gisteren veel nieuws aan. Lees hier over de nieuwe Swift Copilot+ laptops met Intel Core Ultra-processoren (serie 2), de nieuwe Swift 14 AI en Swift Go 14 AI laptops en de nieuwe TravelMate P6 14 AI van minder dan een kilo.

Acer heeft een breed assortiment aan producten en in dit artikel vind je de info over de hun nieuwste Swift en TravelMate laptops.

Swift Copilot+ laptops met Intel Core Ultra-processoren (serie 2)
De nieuwe Swift 14 AI en Swift 16 AI moeten een aantrekkelijke combinatie van prestaties, accuduur en mogelijkheden voor de volgende generatie AI-functionaliteit bieden:
• De nieuwste Swift Copilot+ pc's met Intel Core Ultra-processoren (serie 2) bieden vele nieuwe mogelijkheden voor de juiste prestaties met behulp van AI, met een geïntegreerde NPU die maximaal 48 TOPS aan AI-performance levert en tot wel 29 uur aan videoweergave [[i]] op de Swift 14 AI.
• De Swift 14 AI- en Swift 16 AI-laptops hebben een hoogwaardig ultradun aluminium ontwerp, waardoor ze een zeer stijlvolle uitstraling hebben en de juiste mix van vorm en functie bieden.
• De Swift-laptops zijn voorzien van maximaal een 3K OLED-scherm met een hoge kleurnauwkeurigheid en optioneel een touchfunctie.
• De twee nieuwe laptops zijn geschikt voor de Acer AI-apps die ondersteuning bieden voor studeren, productiviteit en beveiliging, en ontvangen gratis updates voor de Copilot+ pc-ervaring later dit jaar.

66d7785b4bf5a

Nieuwe Swift 14 AI en Swift Go 14 AI laptops
Acer breidt zijn reeks Copilot+ pc's uit met nieuwe Swift 14 AI en Swift Go 14 AI laptops:
• De nieuwe Acer Swift Go 14 AI levert opvallende responsiviteit en een batterijduur van meerdere dagen, en de Copilot+ pc-ervaringen worden aangestuurd door een Snapdragon X Plus 8-coreprocessor met een geïntegreerde NPU die 45 TOPS aan AI-prestaties levert.
• De Acer Swift 14 AI combineert de nieuwe AMD Ryzen AI 300-processoren met de AMD XDNA 2-architectuur en tot wel 50 NPU TOPS aan AI-verwerkingskracht, met tot een prachtig OLED-scherm en een hoogwaardige ultradunne behuizing
• De nieuwe Swift Copilot+ pc's geven productiviteit en beveiliging een boost met de geïntegreerde Acer AI-oplossingen en zorgen voor heel snelle verbindingen met Wi-Fi 7.
• De Swift 14 AI ontvangt gratis updates voor de Copilot+ pc-experience later dit jaar.

Acer TravelMate P6 14 AI
Acer introduceert de nieuwe TravelMate P6 14 AI, een van de allereerste Copilot+ pc's van minder dan 1 kg:

• De nieuwe Acer TravelMate P6 14 AI laptop bevat de nieuwe Intel Core™ Ultra-processors (serie 2) en biedt krachtige prestaties en nieuwe AI-ervaringen voor meer productiviteit, creativiteit en veiligheid – en dat alles in een ultradun en licht design.
• De pc is bedoeld voor commerciële organisaties en biedt mogelijkheden voor aangepaste workflows en beveiliging met behulp van de ingebouwde AI-tools van Acer, naast naadloze compatibiliteit met populaire kantoorsoftware.
• Hij beschikt over een mooi en groot beeld op het 14inch WQXGA+ of WQXGA-scherm met een beeldverhouding van 16:10 en een scherm-behuizingsverhouding van 82%
• Vooral bedoeld voor professionals die veel onderweg zijn dankzij de lange accuduur, Wi-Fi 7 en de MIL-STD 810H-duurzaamheidscertificering.
• De TravelMate P6 14 AI ontvangt gratis updates voor de Copilot+ pc-experience later dit jaar.