Huawei heeft de Huawei Watch GT 5 serie geïntroduceerd, samen met nieuwe producten als de Huawei Watch D2, Huawei Watch Ultimate Green Edition, Huawei MatePad Pro 12.2-inch en Huawei MatePad 12 X tablets.

Huawei Watch GT 5 Series
De Huawei Watch GT 5 serie is beschikbaar in Pro- en Standaard-edities, beschikt ook over een krachtige batterij die tot wel 2 weken meegaat en heeft een aantal unieke innovaties. Zo introduceert de GT 5 serie het geheel nieuwe Huawei TruSense System, dat verbeterde sensoren en algoritmes bevat voor een snellere, nauwkeurigere en uitgebreidere gezondheids- en fitnessmonitoring. Ook de Huawei Sunflower Positioning System is nieuw, met een geoptimaliseerd GNSS-volgsysteem voor nauwkeurige navigatie tijdens buitensporten zoals hardlopen en fietsen. De Pro-modellen van de GT 5 ondersteunen zelfs pro-niveau sporttracking, waaronder golf, trailrunning en freediven, wat de smartWatch tot een veelzijdige keuze maakt voor sportliefhebbers.

Stijlvol ontwerp, compatibiliteit en extra voordelen
De Huawei Watch GT 5 Pro is verkrijgbaar in de maten 46 mm en 42 mm en is vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals luchtvaartwaardig titanium en nanokristal keramiek die zorgen voor extra duurzaamheid en een mooie uitstraling. Net als eerdere modellen is de Huawei Watch GT 5 serie volledig compatibel met zowel Android- als iOS-smartphones. Gebruikers van de GT 5 Series krijgen ook drie maanden gratis toegang tot Huawei Health+, met exclusieve voordelen zoals begeleide meditaties, work-outs en ademhalingsoefeningen.

Huawei Watch D2 en meer
Naast de GT 5 introduceerde Huawei ook de Huawei Watch D2, 's werelds eerste smartWatch met ambulante bloeddrukmeting, gecertificeerd door de NMPA en MDR, evenals de Huawei Watch Ultimate Green Edition, met geavanceerde sport- en expeditiefuncties en een nieuw groen kleurontwerp.
Op het gebied van tablets werden de Huawei MatePad Pro 12.2-inch en Huawei MatePad 12 X aangekondigd, beide gericht op productiviteit en creativiteit, met innovatieve schermtechnologieën en hulpmiddelen voor digitale kunstenaars.

Prijs en beschikbaarheid
De nieuwe Huawei Watch GT 5 serie is wereldwijd beschikbaar vanaf 19 september, met prijzen vanaf € 249,-. Nu tijdelijk met gratis FreeBuds 5i (t.w.v. 99 euro). Voor meer informatie bezoek de officiële Huawei Store: https://consumer.Huawei.com/nl/ Ook verkrijgbaar via officiële retailpartners Mediamarkt, Coolblue, Belsimpel en Bol.com.
Gebruikers van de Huawei Watch GT 5 Series ontvangen drie maanden gratis toegang tot Huawei Health+, met exclusieve voordelen zoals work-outs, geleide meditaties en ademhalingsoefeningen.
De Huawei Watch Ultimate Green Edition, en de Huawei MatePad Pro 12.2-inch en Huawei MatePad 12 X tablets zijn ook vanaf 19 september verkrijgbaar, exclusief via de Huawei Store.