Black+Decker komt met 3 nieuwe handige kruimeldieven, elk met hun eigen doel. Zo is de BHHV520BFP-QW 18V PET kruimeldief vooral bedoeld als je huisdieren hebt, is er een handstofzuiger voor de kleinste kieren en gevoelige oppervlakken en de PV1820L-QW Pivot kruimeldief is bedoeld om snel en eenvoudig schoon te maken in kleine en lastige ruimtes.

Het Amerikaanse Black+Decker is bekend om zijn elektrische gereedschappen, huishoudelijke apparaten en tuinmachines. In 1917 introduceerde het bedrijf de eerste draagbare elektrische boormachine en in 2010 fuseerde het met Stanley Works tot Stanley Black & Decker (SBD). Black+Decker komt nu met nieuwe kruimeldieven die ze slim, stijlvol en snel noemen oftewel hi-tech design kruimeldieven. Deze moeten alles in huis letterlijk in een handomdraai weer schoonmaken, of het nu ontbijtgranen zijn die op mysterieuze wijze door de keuken zwerven, haren van je trouwe viervoeter op de sofa of lunchkruimels die in het toetsenbord belanden. Het merk presenteert drie modellen: de BHHV520BFP-QW 18V PET, de HLVC320B11-QW met oplaadstation en de PV1820L-QW Pivot.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Kruimeldief BHHV520BFP

BHHV520BFP-QW 18V PET is slim, krachtig en pet proof
Huisdieren én een schoon huis gaan goed samen dankzij de krachtige Black+Decker BHHV520BFP-QW 18V PET kruimeldief. De afneembare borstel verwijdert dierenharen moeiteloos uit tapijten en meubels, aldus Black+Decker. Dankzij de zijventilatie heeft deze krachtpatser 47% meer zuigkracht en met de uitschuifbare kierenzuiger bereik je gemakkelijk krappe plekken. De stijlvolle kruimeldief heeft twee snelheden, smart tech-sensoren voor de filter en de accu en een batterijduur van 21 minuten. De afneembare, afwasbare opvangbak is eenvoudig te legen en te reinigen. Verkoopadviesprijs is € 140,-.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Kruimeldief HLVC320B11 2

HLVC320B11-QW handstofzuiger voor kleinste kieren en gevoelige oppervlakken
De slanke black titanium Black+Decker HLVC320B11-QW met oplaadstation heeft een gebruiksduur van 15 minuten en is heel geschikt voor iedere kleine schoonmaakklus. Zo gebruik je de zachte afstofborstel voor het afnemen van je toetsenbord of glazen salontafel. Het opzetstuk voor kieren is juist weer geschikt voor smalle stukken. Ook klap je deze uit wanneer je een breder zuigoppervlak nodig hebt. De verkoopadviesprijs bedraagt € 90,-.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Kruimeldief PV1820L 3

PV1820L-QW Pivot voor kleine ruimtes en veel snelle klusjes
De Black+Decker PV1820L-QW Pivot kruimeldief maakt snel en eenvoudig schoon in kleine en lastige ruimtes. De zuigmond draait 200 graden voor de beste positie, en de uitschuifbare kierenzuiger en uitklapbare borstel zorgen voor grondige reiniging van delicate oppervlakken en moeilijk bereikbare plekken. De 18V Lithium-ion accu biedt krachtige prestaties. Na gebruik plaats je de kruimeldief op het laadstation, waar hij in vier uur volledig oplaadt. De opvangbak is eenvoudig afneembaar en afwasbaar. De verkoopadviesprijs is € 135,-.