Samsung heeft onlangs de Galaxy Tab S10 Ultra en Galaxy Tab S10+ gepresenteerd, de eerste tablets die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik met AI. Daarnaast moet de meegeleverde S Pen zorgen voor intuïtieve productiviteit en creativiteit.

Samsung biedt met de Galaxy Tab S10 Ultra en Galaxy Tab S10+ twee nieuwe tablets in de S10-serie aan. De premium hardware heeft een 14,6inch en 12,4inch Dynamic AMOLED 2X-scherm, lees verder wat je nog meer kunt verwachten van Galaxy Tab S10 Ultra en Galaxy Tab S10+.

Prestaties
De Galaxy Tab S10 Ultra en Galaxy Tab S10+ bouwen voort op de ervaring van Samsung met betrekking tot het bieden van krachtige ervaringen en zorgen voor een aanzienlijke verbetering van de AI-verwerkingscapaciteit om een supercharged ervaring zonder onderbrekingen te bieden. Prestatie-upgrades (1) voor de Galaxy Tab S10 Ultra zorgen voor een CPU-toename van meer dan 18%, een GPU-toename van 28% en een NPU-toename van 14% ten opzichte van de Galaxy Tab S9 Ultra. In combinatie met de batterij met lange levensduur (2) en Super-Fast Charging (3) zorgt dit ervoor dat je de Galaxy Tab S10-serie langer kunt gebruiken en je minder lang hoeft te wachten tot het apparaat volledig is opgeladen.

Scherm en kwaliteit
Het 14,6inch scherm van de Galaxy Tab S10 Ultra en het 12,4inch scherm van de Galaxy Tab S10+ zijn beide uitgerust met de geavanceerde Dynamic AMOLED 2X-technologie en moeten een levendige en natuurlijke kijkervaring bieden, ook buiten. Zo moet elk detail duidelijk blijven vanuit elke hoek en in elke omgeving dankzij de geavanceerde anti-reflectie technologie, die storende schitteringen op het scherm minimaliseert en reflecties vermindert. De quad speaker-opstelling van de serie is nog verder verbeterd met AI-gestuurde Dialogue Boost, dat stemmen versterkt ten opzichte van ongewenste ruis, zodat er een heel heldere audiokwaliteit ontstaat. En voor gebruik onderweg biedt de Galaxy Tab S10-serie een IP68-classificatie die nog beter wordt beschermd door verbeterd Armor Aluminium - ontworpen om krassen en stoten op te vangen en om altijd en overal te gebruiken.

Productiviteit
De Galaxy Tab S10-serie zal de productiviteit en creativiteit van de gebruiker vergroten (4).
• Dankzij Note Assist en de intuïtieve S-Pen wordt notities maken heel gemakkelijk op het grote scherm van de tablet. Schoolwerk, het maken van aantekeningen en journaling wordt efficiënter met automatische transcripties en samenvattingen door AI. Met PDF Overlay Translation kan de Galaxy Tab S10-serie ook eenvoudig pdf-bestanden vertalen via een overlay op het scherm. Daarnaast verbetert Handwriting Help slordig handgeschreven notities.
• De Sketch to Image-functie van Galaxy AI maakt de Galaxy Tab S10 Ultra heel geschikt voor het omzetten van verbeelding in de realiteit..
• Met Circle to Search (5) met Google op de Galaxy Tab S10-serie kun je Circle gebruiken om alles te doorzoeken zonder van app te hoeven wisselen. Vertaal onmiddellijk alles wat je op je tablet ziet met Google. Je hoeft niet langer tussen verschillende apps te switchen om elke afbeelding, video of tekst binnen een handomdraai te vertalen. Zoek snel de informatie die je nodig hebt en ga meteen door met waar je mee bezig was. Circle to Search kan zelfs stappen herkennen en plannen voor het oplossen van natuurkundige en wiskundeproblemen.
• Air Command met AI van de Galaxy S-Pen biedt rechtstreeks toegang tot functies van de Galaxy AI Assistant zonder dat je tussen menu's moet schakelen. De AI Assistant-apps kunnen ook gemakkelijk worden geopend door de Galaxy AI Key op het Book Cover Keyboard (6) met geschreven prompts, waardoor het voor gebruikers makkelijker wordt om te kiezen tussen Bixby van Samsung en Gemini van Google voor een AI-ervaring op maat.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Samsung Galaxy Tab S10 Ultra transcriptie

Intelligent apparaat voor thuis
De Galaxy Tab S10 doet ook dienst als Galaxy Home AI-apparaat en vereenvoudigt het apparaatbeheer. Met functies die zijn geoptimaliseerd voor grote schermen, zoals 3D Map View, wordt het bekijken van SmartThings-apparaten eenvoudig en kun je ze bedienen via de SmartThings-widget. Gebruikers kunnen ook de SmartThings Energy en AI Energy Mode inschakelen om het energieverbruik van hun apparaten eenvoudig te controleren.

Galaxy-ecosysteem
De Galaxy Tab S10-serie breidt de unieke verbonden ervaring van Galaxy en het ecosysteem van apps van derden uit met nieuwe en verbeterde apps. De Tab S10-serie biedt toegang tot toonaangevende externe apps, zoals Goodnotes, LumaFusion, Noteshelf3, Clip Studio Paint, Picsart en Sketchbook.
Gebruikers kunnen eenvoudig snelheden regelen en visuele effecten toevoegen bij het bewerken van video's op LumaFusion of gemakkelijk content creëren voor sociale media met Picart’s AI design tools. Dankzij het uitgebreide ecosysteem met apps van derden van de Galaxy Tab S10-serie is er voor elk wat wils.
Met de Advanced Intelligence-instellingen kunnen gebruikers ervoor kiezen om online gegevensverwerking uit te schakelen om ervoor te zorgen dat hun gegevens op het apparaat blijven. De realtime detectie van bedreigingen en de collaboratieve bescherming van Samsung Knox zorgen ervoor dat gebruikers altijd beveiligd zijn, zodat ze optimaal van het leven kunnen genieten.

Prijzen en beschikbaarheid
De Galaxy Tab S10 Ultra en Galaxy Tab S10+ zijn beschikbaar in Nederland en België vanaf 26 september 2024 en zijn verkrijgbaar in twee kleuren: Moonstone Gray en Platinum Silver. De S10+ is beschikbaar vanaf € 1119,- en de S10 Ultra is beschikbaar vanaf € 1339,-. Klik op de link voor meer informatie over de Galaxy Tab S10.
________________________________________
[1] Voor de Galaxy Tab S10+ omvatten de prestatie-upgrades een CPU-toename van 16%, een GPU-toename van 27% en een NPU-toename van 13% ten opzichte van de Galaxy Tab S9+.
[2] De werkelijke levensduur van de batterij kan variëren afhankelijk van het model, de netwerkomgeving, de gebruikspatronen en andere factoren.
[3] Super Fast Charging is afhankelijk van het batterijniveau en andere factoren; gebruik enkel door Samsung goedgekeurde opladers en kabels; gebruik geen versleten of beschadigde opladers of kabels; incompatibele opladers of kabels kunnen ernstig letsel veroorzaken of uw apparaat beschadigen.
[4] Galaxy Tab S10 + and S10 Ultra hebben een IP68-classificatie. De inbox S Pen is ook water- en stofbestendig met en IP68-classificatie. Consistent met de IP68-classificatie, waterbestendig in maximaal 1,5 meter water tot 30 minuten. Resten afspoelen / na nat maken drogen. Niet aanbevolen voor gebruik op het strand of in het zwembad.
[5] De resultaten kunnen variëren afhankelijk van de visuele overeenkomsten. Internetverbinding vereist. Gebruikers moeten Android mogelijk bijwerken naar de nieuwste versie. De functionaliteit van het product kan afhankelijk zijn van de instellingen van je app en apparaat. Sommige functies zijn mogelijk niet compatibel met bepaalde apps. De beschikbaarheid van de service verschilt per land en taal. De nauwkeurigheid van de resultaten wordt niet gegarandeerd.
[6] Book Cover Keyboard apart verkrijgbaar. Het productontwerp kan per model verschillen. De functies en keyboard-indeling kunnen per model of taal verschillen.

Samsung Galaxy Tab S10 Ultra