Bosch introduceerde recentelijk de Unlimited 7 ProHygienic Aqua steelstofzuiger waarmee je kunt stofzuigen en dweilen in één beweging. Dat moet je tijd besparen en is heel efficiënt. Hoe werkt het?

De Bosch Unlimited 7 ProHygienic Aqua stofzuiger beschikt over een 2-in-1 zuigmond voor meer gebruiksgemak in het huishouden. De ingenieuze nieuwe zuigmond heeft ronddraaiende microvezelpads van hoge kwaliteit en stofzuigt en dweilt in één beweging. Tijdens het dweilen worden de pads continu vochtig gehouden dankzij het automatische waterdoseringssysteem.
De rotatiesnelheid van tweehonderd toeren per minuut en de nauwkeurige waterdosering zorgen ervoor dat de 2-in-1 zuigmond ook hardnekkige vlekken verwijdert. Het waterreservoir heeft een capaciteit van 250 ml en kan daardoor tot 50m2 in één keer schoonmaken. Na het schoonmaken kunnen de praktische dubbele pads in de wasmachine. Naast het tegelijkertijd stofzuigen en dweilen kun je natuurlijk ook alleen stofzuigen. Bij deze Unlimited 7 ProHygienic Aqua steelstofzuiger is ook een AllFloor DynamicPower Brush inbegrepen voor het gemakkelijk en snel stofzuigen van grote, vuile oppervlakken tussen de schoonmaakbeurten door.

Sterke motor en flexibel
De Unlimited 7 ProHygienic Aqua is effectief op alle verzegelde vloeren (parket, tegels, laminaat, PVC, enz.) en verwijdert meer dan 99,9 procent* stof dankzij de krachtige TurboSpin Motor. De lichte en flexibele buis buigt 90 graden en de zuigmond draait 180 graden, zodat je gemakkelijk tot in de kleinste hoekjes van het huis en onder meubels moet kunnen schoonmaken, zonder te bukken. De borstel koppel je eenvoudig los door er met je voet op te drukken. De LED-verlichting op de AllFloor DynamicPower Brush verlicht vloeren en detecteert verborgen stof, ook op donkere plekken. Met de zogeheten parkeerclip kan de stofzuiger tijdens een pauze op een steun worden geplaatst (bijvoorbeeld op de rand van een meubel), zodat hij stevig staat en niet kan vallen.

Extra lang werkzaam
De Unlimited 7 ProHygienic Aqua stofzuiger heeft drie standen (Eco, Turbo en Auto) en een accu van 3 Ah voor een schoonmaaktijd tot veertig minuten. Dankzij het Power For All verwisselbare accusysteem gaat hij erg lang mee. Als de ene accu in gebruik is, kan de andere accu worden opgeladen. Daarnaast is het mogelijk om een snellader los aan te schaffen.
Het POWER FOR ALL 18 V accusysteem wordt geproduceerd in Europa en is geschikt voor meer dan tweehonderd producten van zeven partnermerken, waaronder Bosch producten (doe-het-zelf, tuinieren, huishoudelijke apparaten). Een slimme, zuinige en milieuvriendelijke oplossing die bijdraagt aan de duurzaamheid en repareerbaarheid van producten.

Unlimited 7 ProHygienic Aqua Bosch stofzuiger
Adviesprijs: vanaf € 549,- **

* 10 jaar motorgarantie ***
* Spanning: 18 V
* 2 zuigmonden: 1 2-in-1 zuigmond voor stofzuigen en dweilen tegelijkertijd en 1 AllFloor DynamicPower Brush voor traditioneel stofzuigen
* Maximale werktijd dankzij het Power For All **** verwisselbaar accusysteem
* Werktijd met een 3 Ah accu: tot 40 min. in Eco-modus en met traditionele zuigmond. Tot 15 min. in Auto-modus en met traditionele zuigmond. Tot 10 min. in Turbo-modus en met traditionele zuigmond.
* TurboSpin Motor: snel, licht en krachtig.
* Eenvoudig, hygiënisch legen van het stofreservoir en geen filterreiniging.
* Inhoud stofreservoir: 0,3l
* Oplaadtijd: 4u-5u
* Gewicht apparaat: 2.8kg

* Stofopname gemeten in Turbostand op harde vloeren met kieren, met de AllFloor DynamicPower Brush. Getest volgens EN 60312-1.*
** De adviesprijs is slechts een indicatie. Distributeurs zijn vrij om hun eigen verkoopprijzen te bepalen.
*** Bekijk de garantievoorwaarden op Bosch-home.nl
**** Stofzuiger verkocht met één accu.

Bosch Unlimited 7 ProHygienic Aqua zuigen onder tafel