Sonos komt deze maand met twee nieuwe producten, de Arc Ultra soundbar met Sound Motion en de Sub 4 subwoofer. Daarnaast is er nieuws over Sonos app-updates. Hieronder kun je lezen over de nieuwe Sonos Sub 4 subwoofer.

Al eerder vandaag berichtten we over het feit dat Sonos de nieuwe Sonos Arc Ultra heeft aangekondigd, de nieuwe premium soundbar die als eerste Sonos-product voorzien is van de transducertechnologie Sound Motion. Daarnaast lees je in dat artikel ook over Sonos app-updates die voor aanzienlijke vooruitgang in prestaties en de terugkeer van oude functies moeten zorgen, met meer verbeteringen in het vooruitschiet. Tevens meldt Sonos dat deze maand de vernieuwde Sonos Sub 4 subwoofer te koop is, waarover je hieronder meer leest.

Sub 4 subwoofer
De Sub 4 is de nieuwste subwoofer van Sonos en produceert bass die je moet kunnen voelen en je home cinema-beleving moet veranderen.
• Opvallend geluid: twee speciaal ontworpen woofers moeten diepe, dynamische lage frequenties produceren om je entertainment nog beter te laten klinken. En zonder trillingen of gezoem, want de woofers van Sub 4 zijn naar binnen gericht voor een kracht-opheffend effect dat vervorming neutraliseert.
• Betere prestaties, binnen en buiten vernieuwd: deze meest geavanceerde subwoofer heeft meer verwerkingskracht en geheugen, en nieuwe wifiradio's voor betere connectiviteit.
• Hetzelfde iconische design: de Sub 4 heeft een herkenbare, minimalistische vorm die de esthetiek van zijn voorganger grotendeels behoudt, en is er nu met een vernieuwde matte afwerking in zwart of wit. Je kunt hem rechtop neerzetten, op zijn kant leggen en/of onder de bank schuiven. De Sub 4 is ook duurzamer dankzij dematerialisatie en een vermindering van bijna 50% stroomverbruik in de standby-stand.
• Home cinema: je kunt meer impact genereren door de Sub 4 te combineren met Arc Ultra, Arc of Beam voor diepere lage tonen. Combineer twee subwoofers voor maximale bass die elke scène en ieder nummer een dosis extra kracht geeft. Sub 4 werkt ook met eerdere generaties van Sub.

Prijs en beschikbaarheid
De Sonos Sub 4 is vanaf 29 oktober 2024 verkrijgbaar voor € 899,-.

Sonos Sub 4 product zwart